Περί Ταμείου

Αρχικά θα έχουμε αρχικό κεφάλαιο τις 350 μονάδες τον μήνα και ανάλογα θα το διαχειριζόμαστε . Στο τέλος κάθε μήνα θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα τοποθετούνται στοιχήματα που υπάρχουν στον ΟΠΑΠ αλλά και σε διαδικτυακές εταιρείς. Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση των εταιρειών αλλά το κέρδος. Καλή μας αρχή!!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

PROTASEIS GIA SIMERA TRITI

Ιπσουϊτς- Γουότφορντ
Σκοράρουν και οι δυο

Οι «Αγρότες» του Πολ Τζούελ την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στο Έλαν Ρόουντ από την Λιντς ένα αποτέλεσμα που δεν κρίνεται αποτυχημένο δεδομένο της δυναμικότητας των «παγονιών» στην κατηγορία.
Το στοίχημα για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα καταφέρει να κρατήσει στο μηδέν την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας όπως είναι αυτή της Γουότφορντ με 64 γκολ σε 36 ματς.
Αν αναλογιστεί κανείς πως τα κατάφεραν μια χαρά κόντρα στην Λίντς,  που έχει ήδη την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 69 γκολ σε 37 παιχνίδια,  την περασμένη αγωνιστική σημαίνει πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Μάρκ Κένεντι που θα μείνει εκτός για πολλές εβδομάδες ενώ ο αρχηγός Ντέιβιντ Νόρις εκτίει την ποινή της τιμωρίας του.
Ο τερματοφύλακας Μπράιαν Μέρφι είναι ετοιμοπόλεμος αλλά κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Μάρτον Φάλοπ που κράτησε το μηδέν κόντρα στον Μπέκιο, τον Πέϊντερ και τον Σνόντγκρας.
Ο δανεικός από την Γουέστ Χαμ Κιέρορ Ντάιερ θα συνεχίσει για 2ο σερί παιχνίδι να παίζει βασικός στο κλασικό «4-5-1» με μοναδικό προωθημένο τον Ούγγρο Τάμας Πρίσκιν και τους: Ντάιερ-Λι Μάρτιν- Τζίμι Μπούλαρντ- Γκραντ Λίντμπίντερ και Κόνορ Γουίκχαμ στην μεσαία γραμμή.

Οι «σφήγκες» δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους σε κάποια στάνταρ με αποτέλεσμα να συνηθίζουν στα καλά σερί αλλά και στα κακά ανάλογα με τα …φεγγάρια τους.
Αυτή την εποχή έχουν ξεκινήσει πάλι ένα θετικό σερί που μεταφράζεται σε τέσσερα ματς δίχως νίκη εκ των οποίων οι δυο είναι ισοπαλίες και οι δυο νίκες με πιο πρόσφατη το 3-0 απέναντι στην Σέφιλντ.Γ.
Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να σημειωθεί πως οι «λεπίδες» έπαιζαν από το 34ο λεπτό με εννέα παίκτες (!) λόγω αποβολών.
Ο Σκοτσέζος Μακί δεν μπορεί να υπολογίζει στον πιτσιρικά δεξιό μπακ Λι Χόντσον ο οποίος είναι τραυματίας όπως και ο Ιρλανδός μέσος Στίβεν ΜακΚουϊν που είναι λαβωμένος επίσης.
Στο κλασικό «4-4-2» επιθετικό δίδυμο αναμένεται να είναι και πάλι οι: Τρόϊ Ντινέϊ- Ντάνι Γκράχαμ όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Σέφιλντ.Γ.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Γουότφορντ έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1 στις τρεις αντίστοιχα πιο πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Στην παράδοση είναι αξιοσημείωτο πως η Ίπσουϊτς έχει κερδίσει τα 21 από τα 57 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Γουότφορντ με τις «σφήγκες» να μετρούν αντίστοιχα 20.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ/Γκολ

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ-ΕΪΡ
Απόλυτη κυρίαρχος της κατηγορίας η Λίβινγκστον που μετράει 10 νίκες σε 11 τελευταίους αγώνες έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την άνοδο τους, αφού η δεύτερη Μπρέχιν έχει 16 βαθμούς λιγότερους! Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του Γκάρι Μπόλαν υπερίσχυσε 2-1 της Στενχάουσμιουρ. Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιεί ο επιθετικός Ράσελ έχοντας σκοράρει 16 γκολ. Τραυματίας ο μέσος Μπαρ. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Εϊρ, που κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της Αλόα σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Η ομάδα του Μπράιαν Ριντ ουσιαστικά αγκάλιασε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ωστόσο έχει και το κίνητρο να κερδίσει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Δεν καταγράφονται ιδιαίτερες απουσίες. Πρόταση: Οver

Μπάγερν Μονάχου- Ίντερ  
Οι Βαυαροί μπορεί από το καλοκαίρι να βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού,  με τον Κρίστιαν Νέρλιγκεν να έχει αναλάβει να βρει τον αντικαταστάτη του Φαν Γκάαλ στον πάγκο, αλλά προέρχονται από το εντυπωσιακό 6-0 απέναντι στο Αμβούργο με τον Ρόμπεν, τον Ριμπερί , τον Μίλερ και τον Γκόμεζ να κάνουν όργια στο χορτάρι.
Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή λίγο πριν την ρεβάνς με τους Ιταλούς αφού νωρίτερα στην Μπουντεσλίγκα μέτραγαν τρεις σερί ήττες από Ντόρτμουντ, Σάλκε ( Κύπελλο) και Αννόβερο.
Δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες από τραυματισμούς ή τιμωρίες για τους Βαυαρούς με τον Φαν Γκάαλ να έχει καταλήξει στην διάταξη, το «4-2-3-1» αλλά όχι και στα πρόσωπα –τουλάχιστον στα μετόπισθεν- με τους: Λαμ- Πράνιτς στα άκρα να θεωρούνται σίγουροι και από εκεί και πέρα τους: Φαν Μπούντεν, Γκουστάβο, Μπαντστούμπερ να διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις ενώ στην μεσαία γραμμή ο Σβάιστάϊγκερ είναι ο ένας σίγουρος «κόφτης» με τους: Ριμπερί, Ρομπέν στα άκρα ενώ πίσω από τον προωθημένο Γκόμεζ θα είναι ο Μίλερ.
Η Μπάγερν Μονάχου απέναντι σε Ιταλικές ομάδες εντός έδρας  μετράει: 6-5-4 ενώ μέσα στο 2010 μετρά ήδη δυο νίκες εντός έδρας αφού πέρσι είχε επικρατήσει με 2-1 της Φιορεντίνα στην φάση των «16» και φέτος στο γκρουπ με 2-0 την Ρόμα.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως οι Βαυαροί έχουν προκριθεί και στα 20 παιχνίδια στα οποία έχουν νικήσει εκτός έδρας στα Κύπελλα Ευρώπης ενώ αντίστοιχα έχουν προκριθεί και στα πέντε στα οποία έχουν νικήσει με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς.

Η Ίντερ προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Μπρέσια σε ένα ματς στο οποίο πλήρωσε την επιπολαιότητα της στην επίθεση και τις πολλές και χαμένες ευκαιρίες μετά το 0-1 με τον Ετό από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι όχι μόνο δέχτηκε από το Καράκιολο την ισοφάριση στο 85ο λεπτό αλλά εάν δεν  «ψάρευε» τον σκόρερ ο Σέζαρ  από τα 11 βήματα στο φινάλε θα είχαν χάσει κιόλας το ματς!
Αυτή ήταν η πρώτη γκέλα μετά από τέσσερις σερί νίκες στο Καμπιονάτο αλλά είναι τυχεροί αφού γκέλαρε και η Μίλαν και δεν άνοιξε περισσότερο η «ψαλίδα» για αυτούς μένοντας στο -5 από την κορυφή.
Ο Λεονάρντο δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους μακρόχρονα τραυματίες: Σουάζο, Σάμουελ  και βέβαια στον Παντσίνι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό.
Ο Λούτσιο που τραυματίστηκε κόντρα στην Μπρέσια πιθανότατα θα είναι στην 11άδα ενώ οι: Μότα- Μιλίτο και Κίβου δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την ύστατη ώρα.
Στο «4-3-1-2» του Βραζιλιάνου τεχνικού μια πιθανή 11αδα θα είναι η ακόλουθη: Σέζαρ, Μαϊκόν, Ρανόκια, Κόρντομπα στα μετόπισθεν , οι: Ζανέτι, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς στον άξονα με τον Σνάιντερ πίσω από τους: Πάντεφ-  Ετό. Ισορροπημένος ο απολογισμός της Ίντερ σε Γερμανικό έδαφος: 4-7-4.
Η Ίντερ έχουν προκριθεί στις δυο από τις έξι περιπτώσεις στις οποίες έχει χάσει εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι στην πιο πρόσφατη την σεζόν 1979/80 όταν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είχε αποκλείσει την Τούρκου ( 0-2) μέσα στην Φιλανδία.

Η  Ίντερ στον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε διεξαχθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης είχε κατακτήσει το τρόπαιο, επικρατώντας με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου με δύο γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο. Κατά τα άλλα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές. Την σεζόν 1988-1989 στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου UEFA, η Ίντερ νίκησε με 2-0 στο Μόναχο αλλά η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-1 στην ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους. Την περίοδο 2006-2007 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Ίντερ ενώ στο Μόναχο οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Στις 23-11-1988 στο Μόναχο, οι Μιλανέζοι επιβλήθηκαν με 2-0, χάρη σε τέρματα των Άλντο Σερένα και Νίκολα Μπέρτι.


Πιθανές συνθέσεις

Μπάγερν: Κράφτ, Λαμ , Φαν Μπούιτεν, Γκουστάβο, Πράνιτς, Κρόος, Σβαϊστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Γκόμεζ.

Ίντερ: Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ρανόκια, Κίβου, Ζανέτι, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς, Πάντεφ και Ετό
 ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ/ Γκολ

Μάντσεστερ.Γ- Μαρσέϊγ  
Η ομάδα του Σερ Άλεξ προέρχεται από ένα μάλλον εύκολο 2-0 απέναντι στην Άρσεναλ στο νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Μπορεί στις 17 του Απρίλη να τους περιμένει στον –επίσης νοκ άουτ- ημιτελικό που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ η άσπονδη φίλη και …γειτόνισσα Μ.Σίτι αλλά νωρίτερα καλούνται να σφραγίσουν το εισιτήριο τους για την 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ και να διατηρήσουν την πρωτοπορία τους στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σκοτσέζος τεχνικός αναμένεται να κρατήσει το «4-4-2» ως σχήμα αλλά θα κάνει τουλάχιστον 3-4 αλλαγές προσώπων συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησαν στην 11άδα κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Πιο συγκεκριμένα στην μεσαία γραμμή ο Κάρικ και ο Φλέτσερ που δεν έπαιξαν καθόλου και η «παλιοσειρά» των: Σκόουλς- Γκίγκς που αγωνίστηκαν ελάχιστα ως αλλαγή διεκδικούν όλοι τους θέσεις στο αρχικό σχήμα ενώ στην επίθεση δίπλα στον Γουέιν Ρούνεϊ θα παίξει ο Μπερμπάτοφ ( 20 γκολ) που είδε όλο το παιχνίδι με την Άρσεναλ από τον πάγκο. Στα μετόπισθεν, ο Ρίο Φέρτιναντ παραμένει εκτός δράσης με αποτέλεσμα να συνεχίσει ο πιτσιρικάς Σμόλινγκ δίπλα στον Βίντιτς.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο φετινό σερί τους στο Όλντ Τράφορντ στον θεσμό έχοντας ως απολογισμό δυο ισοπαλίες ( Ρέιντζερς 0-0, Βαλένθια 1-1) και μια νίκη απέναντι στην Τουρκική Μπουρσασπόρ (1-0).

Επίσης απέναντι σε Γαλλικές ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι αήττητοι με απολογισμό οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 11 ματς.
Είναι φανερό , αρκεί να ρίξει κάποιος μια πρόχειρη ματιά στην βαθμολογία, πως ο Σερ Άλεξ θα προσπαθήσει πρώτα να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν κλείνοντας χώρους σε άμυνα και κέντρο και μετά με υπομονή στην επίθεση είτε με την δύναμη και την ταχύτητα του Ρούνεϊ , είτε με την πονηρία και την ρέντα του Μπερμπάτοφ να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του δώσει την πρόκριση.

Οι Γάλλοι ταξιδεύουν στο Όλντ Τράφορντ γνωρίζοντας πως το 0-0 από το πρώτο παιχνίδι είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα αφού αν σκοράρουν μέσα στο σπίτι των «Κόκκινων Διαβόλων» θα είναι αυτοί που θα αλλάξουν τις ισορροπίες υπέρ τους.

Ο Ντεσάμπ είδε την ομάδα του την Παρασκευή το βράδυ να νικά μέσα στην έδρα της την Ρεν με 0-2 να ρεφάρει την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Λιλ (1-2) και να μένει ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος όντας στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Είναι σε φόρμα αφού η ήττα από την Λιλ είναι η μοναδική στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως μέσα στο 2011 στο Σαμπιονά στα εκτός έδρας ματς τους είναι επίσης αήττητοι με απολογισμό τέσσερα 2ιπλά και μια ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ δίχως απουσίες της τελευταίας στιγμής από τιμωρίες ή τραυματισμούς, ο Μπραντάο είναι και πάλι εκτός,  με τον Ντεσάμπ να παρατάσσει το αγαπημένο του «4-3-2-1» με τους: Αγέου, Ρεμί λίγα μέτρα πιο πίσω από τον προωθημένο Ζινιάκ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λούτσο Γκονζάλες θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο στην μεσαία γραμμή με τον Σεϊρού και τον Μ΄Μπιά ως «κόφτες» ενώ η τετράδα στα μετόπισθεν δεν «σπάει» με τους: Φανί, Ντιαβαρά, Χάιντσε και Ταϊβό μπροστά από τον Μανταντά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Μαρσέϊγ μετρά ήδη δυο 2ιπλά στο γκρουπ με το εντυπωσιακό 0-7 , το μεγαλύτερο εκτός έδρας σκορ στην διοργάνωση, απέναντι στην Ζίλινα και το 0-3 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.
Σε αγγλικό γήπεδο έχει πετύχει μόλις ένα διπλό , το 2007/08 στο γκρουπ μέσα στο Άνφιλντ με 0-1 και σκόρερ τον Βαλμπουενά, έχοντας συνολικό απολογισμό: 1-3-5.

Μάντσεστερ Γ: Φαν Ντε Σααρ, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Σκόουλς. Γκιγκς. Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ
Μαρσεϊγ:  Μανταντά, Φανί, Ντιαβαρά, Χάϊντσε, Ταϊβό, Λούτσο, Μ’ Μπία, Σεϊρου, Ρεμί, Ζινιάκ, ΑγιέουΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου