Περί Ταμείου

Αρχικά θα έχουμε αρχικό κεφάλαιο τις 350 μονάδες τον μήνα και ανάλογα θα το διαχειριζόμαστε . Στο τέλος κάθε μήνα θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα τοποθετούνται στοιχήματα που υπάρχουν στον ΟΠΑΠ αλλά και σε διαδικτυακές εταιρείς. Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση των εταιρειών αλλά το κέρδος. Καλή μας αρχή!!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΓΑΛΛΙΑ: (341): Η Σοσό παίζει με την Λυών, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη μέση του πίνακα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και η λογική λέει πως κάπου εκεί θα τερματίσουν. Από την άλλη πλευρά μετά τη χθεσινή νίκη της Μαρσέϊγ, η Λυών έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόλις ένα πόντο μακριά από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι μέτριοι (7-4-2), ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός βρίσκονται στην απόλυτη ισορροπία (4-4-4). Πολύ κοντά η φόρμα των δύο ομάδων, για τους γηπεδούχους λέει (3-1-2), ενώ για τους φιλοξενούμενους (3-2-1). Στα αγωνιστικά, από τους γηπεδούχους εκτός είναι ο αμυντικός Μπρεσέ, ο μέσος Ανέν και ο επιθετικός Ιντέϊ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο αμυντικός Κρίς και ο μέσος Γκουρκύφ. Η παράδοση είναι μοιρασμένη με (23-5-15), μπορεί όμως η Λυών να φύγει με την πολύτιμη νίκη. (2).

ΚΟΔΙΚΟΣ 334
Από μία σπουδαία νίκη προέρχεται ο Ηρακλής που την περασμένη αγωνιστική φιλοξενήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Αρη. Μετά από μία ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο λεπτό, στην συνέχεια δέχτηκε πίεση από τον Αρη και θα μπορούσε εύκολα να έχει μείνει πίσω στο σκορ.  Τελικά κράτησε το μηδέν και πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλος.
Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τους αντιπάλους και ο κοουτς Γιώργος Παράσχος από ένα σημείο και μετά αποφάσισε να ρισκάρει για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και ακριβώς αυτό το πράγμα έγινε στα τελευταία λεπτά. Σε ένα ιδανικό ξεδίπλωμα κόντρα επίθεσης ο Βίκτορας Ιακομπ κατάφερε να περάσει και τον Σηφάκη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Ο Γηραιός άντεξε στα τελευταία λεπτά και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με μία μεγάλη νίκη που ουσιαστικά τον απομακρύνει εντελώς από τις περιπέτειες και την επικίνδυνη ζώνη. Ετσι ο Γηραιός πανηγύρισε το τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές που είχε τρεις σερί ισοπαλίες. Επίσης παραμένει χωρίς ήττα στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (τέσσερα Χ και δύο νίκες)


Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Παναθηναϊκός έρχεται από την ήττα με 2-0 από την Λάρισα εκτός έδρας  την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μία ήττα που τον έφερε στο -13 από τον πρώτη θέση και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ηταν ένα ματς όπου οι πράσινοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία αλλά και οι ίδιοι ήταν πολύ κακοί και δεν αντέδρασαν καθόλου καλά αφότου έμειναν πίσω στο σκορ.

Όλοι γνωρίζουν στην Παιανία ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί και το ζητούμενο είναι να μην χαθεί η αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρει την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους υπόλοιπους ενόψει πλέι-οφ. Όσο για τον φετινό στόχο γενικότερα, πλέον αυτός είναι να βγει στο Τσάμπιονς λιγκ που σημαίνει ότι πάση θυσία θέλει να πάρει την πρώτη θέση των πλέι-οφ.

Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή αποφάσισε να αφήσει τους Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κι ενώ για τον Γάλλο αμυντικό, ο λόγος είναι ότι έχει χάσει μεγάλο αριθμό προπονήσεων, ο συμπατριώτης του φαίνεται ότι πληρώνει το... "μάρμαρο" για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της αντικαταστασής του στο ματς με τη Λάρισα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λέτο.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, ακολουθώντας μάλιστα ένα έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις, εκτός των Πλεσί και Καρνέζη που έκανα ατομικό.

Σε αντίθεση με τους δύο Γάλλους, τόσο οι Σωτήρης Νίνης που δεν είχε προπονηθεί όλες τις προηγούμενες μέρες, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, επιλέχθηκαν από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.



ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ
 
ΚΟΔΙΚΟΣ 343
 
Η γηπεδούχος  Ρίο Αβε την περασμένη αγωνιστική νίκησε μέσα στην έδρα της Μαρίτιμο  με απευθείας φάουλ στο 78ο λεπτό του ματς.  Έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος κατάφερε τέσσερις σερί νίκες. 
Ο στόπερ Γκασπάρ   και ο φορ Ζοάο Τομάς επιστρέφουν από γρίπη και τιμωρία αντίστοιχα. Παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ Ζε Γκόμες , τιμωρία με κάρτες για τον Βίρες , απώλεια που αφήνει τον κοουτς Κάρλος Μπρίτο χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ αφου λειπουν και οι Ρικάρντο Τσάβες   και Μπρούνο Τσίνα.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο επανήλθε στις νίκες την περασμένη  Κυριακή η Σπόρτινγκ Λισαββώνας. Τα «λιοντάρια» νίκησαν δύσκολα 1-0 την Μπέιρα Μαρ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superliga και ξέφυγαν τρεις βαθμούς από την τέταρτη Πάσος Φερέιρα που εφερε ισοπαλία με την Ναβαλ.
Οι  κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 δυσκολεύτηκαν κόντρα στην καλοστημένη άμυνα των αντιπαλων τους  και έπρεπε να αποβληθεί ο Ελιο στο 77’ και να δοθεί πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, ώστε ο Χιλιανός άσος Ματίας Φερναντες να σκοράρει στο 78ο λεπτό του αγώνα και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Η σύνθεση της Σπόρτινγκ στο παιχνίδι αυτό ηταν η παρακατω: Ρουί Πατρίτσιο, Τορσιλιέρι, Πόλγκα, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Ματίας, Βαλντές (63' Σαλέιρο), Αντρέ Σάντος, Ντιόγκο Σαλομάο (63' Κριστιάνο Μοράες), Γιαννίκ, Πόστιγκα (84' Ζαπατέρ)
Τα λιοντάρια με τον Ζοζέ Κουσέιρο στον πάγκο το τελευταίο διάστημα (έχουν ακουστεί ονόματα όπως Φρανκ Ράικαρντ και Ζίκο για αντικαταστάτες) δεν έχουν δείξει ουσιαστική αγωνιστική βελτίωση αν και στο λιγκ  καπ με την Μπενφίκα (ηττα 2-1) το πάλεψε ως το 90’ όταν και έχασε το ματς.
Στα αγωνιστικά νέα παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Καρίσο  και ο αμυντικός χαφ Πέδρο Μέντες. Εκτός και ο διεθνής μέσος Μανίς  (δεν έ΄χει προσφέρει φέτος τα αναμενόμενα) ενώ θα λείψει λόγω καρτών και ο αναπληρωματικός αλλά καλός και ελπιδοφοροος νεαρός  επιθετικός  Καρλος Σαλέιρο 

ΠΡΟΤΑΣΗ:  UNDER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου