Περί Ταμείου

Αρχικά θα έχουμε αρχικό κεφάλαιο τις 350 μονάδες τον μήνα και ανάλογα θα το διαχειριζόμαστε . Στο τέλος κάθε μήνα θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα τοποθετούνται στοιχήματα που υπάρχουν στον ΟΠΑΠ αλλά και σε διαδικτυακές εταιρείς. Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση των εταιρειών αλλά το κέρδος. Καλή μας αρχή!!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

PROTASEIS GIA SIMERA KYRIAKI


Στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει αυτήν την φορά την φιέστα πρωταθλητή νικώντας την ΑΕΚ και εξασφαλίζοντας μαθηματικά τον τίτλο με την ΑΕΚ να έρχεται κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια της Τούμπας αλλά με τον ενθουσιασμό καθώς πέρασε στον τελικό του κυπελλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με νίκη τελειωνε οριστικά την υπόθεση – τίτλος και μάλιστα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με το ωραίο γκολ του Ραφικ Τζιμπούρ μετά από πάσα του Αριέλ Ιμπαγκάσα.


Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί μέχρι και με 0-3 καθώς έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Ραφικ Τζιμπούρ.  Μάλιστα η ευκαιρία του Τζιμπούρ έγινε στο 45ο λεπτό και στην εξέλιξη της ίδιας φάσης ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε μετά απο δύο σερί παιδιαριώδη λάθη από Ντένις Ρόμενταλ και Ούρκο Πάρντο.


Ο Ολυμπιακός μπήκε επηρεασμένος αρνητικά στο δεύτερο ημίχρονο σε ότι αφορά φυσικά στον ψυχολογικό τομέα και τελικά έχασε το παιχνίδι με 2-1 (έχει παράπονα από τον διαιτητή για το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη) δείχνοντας σε ακόμα ένα ντέρμπι την γνωστή του αδυναμία στο τέλος, όταν δεν καθαρίζει παιχνίδια στα οποία είναι φανερά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.



Ο Ισπανός αμυντικός Ραουλ Μπράβο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν τον πήρε στην αποστολη για το ματς με την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι είχε προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες. Εκτός και οι Φετφατζίδης, Γιαννης Παπαδόπουλος και ο τιμωρημένος Τοροσίδης


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο  Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζιμπούρ.


Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ έρχεται από τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη. Με το γκολ του Τραϊανού Δέλλα πήρε μεγάλη νικη με 1-0 και πέρασε στον τελικό του κυπελλου Ελλάδας οπου στις 30 Απριλίου κόντρα στον Ατρόμητο Περιστερίου θα κυνηγήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το 2002.


Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Καβάλας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή με σκορερ τον Νάτσο Σκόκο δύο λεπτά πριν την λήξη του ματς.  Μία αγωνιστική πιο πριν είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα όπου έχει πλέον σταθεροποιηθεί στην 3η θέση.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης και κατά την ανακοίνωση της αποστολής, από αυτή απουσιάζουν τα ονόματα των Τραϊανού Δέλλα, Ίσμαελ Μπλάνκο (έκανε ατομικό μαζί με τον Ιντζόγλου), Γρηγόρη Μάκου και Νίκου Καράμπελα. Και των τεσσάρων τα προβλήματα ήταν γνωστά, όμως κανένας από αυτούς δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να δώσει το «παρών".

Ετσι αποκλείστηκαν   από την αποστολή του αγώνα. Επισης θα λείπει και ο Κλαούντιο Νταντόμο ο οποίος υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και έκανε θεραπεία μαζί με τους Δέλλα, Καράμπελα και Μάκο.

Η 20αδα της αποστολης της Ενωσης είναι η: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μπαχά.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  

Μετά το διπλό μέσα στο Ταρντίνι επί της Πάρμα, η Νάπολι υποδέχεται την Κάλιαρι σε ένα ματς που ο Ματζάρι δεν θέλει να χάσει για να παραμείνει σε επαφή με την Ίντερ. Χάμσικ. Λαβέτσι και Καβάνι θα ειναι εκεί..
Εξαιρετική ανατροπή (1 ημίχρονο/ 2 τελικό) έκανε η Νάπολι μέσα στο «Ταρντίνι». Η Πάρμα προηγήθηκε με τον Παλαντίνο στο 29, κράτησε το 1-0 μέχρι το ημίχρονο και στην επανάληψη η ομάδα του Ματζάρι σκόραρε με Χάμσικ, Λαβέτσι και Μάτζο για το τελικό 1-3.
Οι «παρτενοπέι» βοηθήθηκαν και με την κόκκινη του Γκαλόπα στο 59’ και έτσι έφτασαν στους 56 βαθμούς, έναν πίσω από την Ίντερ. Απέναντι στην Κάλιαρι θα πρέπει να προσέξουν πολύ, αν και όλα τα καλά παιδιά θα είναι εκεί. Με 3-4-2-1 και τους Χάμσικ – Λαβέτσι και Καβάνι στην επίθεση θα παίξει ο Ματζάρι, εκτός μόνο οι… κομπάρσοι Σαντακρότσε, Καμπανιάρι και Γκράβα. Τιμωρημένος ο Μάτζο.
Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην τρομερή Ουντινέζε. Όπως είχα γράψει για εκείνο το παιχνίδι, ο Ντοναντόνι δεν ήξερε αν έπρεπε να βγει μπροστά ή να περιμένει. Τελικό αποτέλεσμα 0-4 και λίγα ήταν, καθώς η ομάδα του Γκουϊντολίν σταμάτησε στο 60’ να σκοράρει… Μέσα στο Σαν Πάολο, οι «νησιώτες» δεν αλλάζουν σύστημα, συνεχίζουν με το 4-3-1-2 και τους Λατσάρι και Ακουαφρέσκα μπροστά και Κοσού στις βοήθειες. Εκτός οι Πιζάνο, Νενέ και Αστόρι. (No Goal 

Δύσκολο έργο έχει η Τζένοα στο Νταλ' Άρα με τη Μπολόνια και τον Ντι Βάιο. Προσοχή θέλει η Ίντερ που παίζει εντός με την επικίνδυνη Λέτσε, στα λίγα γκολ καταλήγει η Ουντινέζε όταν παίζει εντός
Mπολόνια – Τζένοα
Μετά από ενέργεια του Ντι Βάιο και… ριμπάουντ του Ραμίορες, η Μπολόνια έκανε άλλο ένα σπουδαίο διπλό, αυτή τη φορά μέσα στο Βία Ντελ Μάρε επί της Λέτσε (0-1). Δεύτερο σερί διπλό μετά το 0-2 επί της Γιουβέντους για την ομάδα του Μαλεζάνι που παρά την αφαίρεση βαθμών ανέβηκε ψηλά στη βαθμολογία και ξέφυγε από τις περιπέτειες. Χωρίς άγχος λοιπόν υποδέχεται τη Τζένοα και όλοι οι…καλοί θα παίζουν. Με 4-3-1-2 και Ντι Βάιο και Μετζιορίνο μπροστά, εκτός οι Έκνταλ, Μορλέο, Μοντελόνγκο, Γκάρικς και Μουταρέλι.
Η Τζένοα, μετά από τρία όβερ… επέστρεψε στα άντερ με το 1-0 επί του Παλέρμο. Ελάχιστα κινδύνευσε, έβαλε το γκολ με τον Φλόρο Φλόρες στο 78’ και «καθάρισε» το τρίποντο. Η ομάδα του Μπαλαρντίνι πάει να παίξει σφιχτά και στο «Νταλ’ Άρα», με 4-4-2 και τους Φλόρες και Παλάσιο στην επίθεση. Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους ο φορ Ντέστρο. (1 sportingbet 2,60)
Ίντερ – Λέτσε
Μεγαλειωδη πρόκριση πήρε η Ίντερ στη οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Λεονάρντο προηγήθηκε στο 4’ με τον Ετό, οι γερμανοί το γύρισαν σε 2-1 αλλά οι «νερατζούρι» απάντησαν με Σνέιντερ και Πάντεφ για να πάρουν την πρόκριση. Σε πελάγη ευτυχίας οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα πρέπει όμως να προσέξουν τη Λέτσε που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την κούρασή τους. Κλασικά με 4-3-1-2 οι γηπεδούχοι και Ετό και Πατσίνι στην επίθεση, εκτός οι Σάμουελ, Μιλίτο και Κόρδοβα.
Η Λέτσε πέρασε δύο δύσκολα ματς εντός έδρας με μηδενική συγκομιδή. Έτσι η ομάδα του Ντε Κάνιο μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες, αφού μπορεί το 1-2 από τη Ρόμα να ήταν ελαφρώς δικαιολογημένο, αλλά το 0-1 από τη Μπολόνια δεν το περίμενε κανείς. Με 4-3-2-1 οι φιλοξενούμενοι, που θα έχουν Κορβία στην επίθεση και τους Ολιβέρα και Μεσμπά πίσω του. Εκτός μάχης είναι οι Μουνάρι, Τζουλιάτο, Ντι Μικέλε, Οφέτε και Σεβαντόν. (Over sportingbet 1,80)
Oυντινέζε – Κατάνια
Μεγαλειώδης εμφάνιση και στη Σαρδηνία. Αυτή η Ουντινέζε (κυρίως όταν παίζει εκτός) δεν μπορεί να σταματήσει πουθενά. Το δίδυμο των Ντι Νατάλε και Σάντσες έκανε όργια πάλι και πέρασε με 0-4 από τη φωλιά της Κάλιαρι, περνώντας σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εκείνη την ώρα η Λάτσιο έχανε από τη Ρόμα. Ο Γκουϊντολίν πρέπει να βρει τρόπο να ξεκλειδώνει τις άμυνες πιο εύκολα όταν παίζει εντός, δεν αλλάζει το σχήμα του (3-5-2) και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός οι Ανζέλια, Μπάστα και Φερονέτι.
Η Κατάνια έδωσε άλλο ένα ματς επιβίωσης, αυτή τη φορά με τη Σαμπντόρια και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ένα φοβερό γκολ του Γιάμα στο 75’ μέσα σε ένα τερέν – πισίνα έφερε τη νίκη και συνέχισε ο Σιμεόνε να ελπίζει στ σωτηρία. Δύσκολα τα πράγματα στο «Φρίουλι» κατεβάζει τη ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Μάξι Λόπες μπροστά, πίσω του οι Μπεργέσιο, Σκελότο και Ρικιούτι. Εκτός οι Καπουάνο, Μπελούσι, Σκιάκα, Ποτέντσα, Μπιατζιάντι και Μαρτίνιο. UNDER

Φιορεντίνα – Ρόμα
Ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει στο Αρτέμιο Φράνκι, με τη Φιορεντίνα να προέρχεται από δύο σερί νίκες και τη Ρόμα από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Λάτσιο. Μούτου εναντίον Τότι, σημειώσατε;
Δεύτερη σερί νίκη για τη Φιορεντίνα! Απίθανα πράγματα για τον Μιχάιλοβιτς και την ομάδα του, καθώς μετά το εύκολο 3-0 επί της Κατάνια, πέρασε με 0-1 από τη Βερόνα επί της Κιέβο. Μούτου, Τζιλαρντίνο και Βάργκας αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Απέναντι στη Ρόμα, ο σέρβος τεχνικός δεν αλλάζει τίποτα και κατεβάζει την ομάδα του με 4-3-1-2 και τους Μούτου και «Τζίλα» μπροστά. Σάντάνα και Βάργκας πίσω τους. Εκτός μαχης εδώ και πολύ καιρό ο Γιόβετιτς, ο Φρε και ο Κρόλντρουπ.
Η Ρόμα με δύο γκολ του Τότι (το πρώτο δώρο του Μουσλέρα και το δεύτερο με πέναλτι), επικράτησε της Λάτσιο στο ντέρμπι με 2-0. Μία νίκη που ήρθε να δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και τον νεόκοπο τεχνικό Μοντέλα, που πάντως φαίνεται πολύ «λίγος». Ο Τότι θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα και θα παίξει «κορυφή» στο 4-2-3-1, έχοντας πίσω του, τους Μενέ, Περότα και Ταντέι. Εκτός ο δεξιός μπακ Κασέτι και ο φορ Βούτσινιτς. (goal/goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου