Περί Ταμείου

Αρχικά θα έχουμε αρχικό κεφάλαιο τις 350 μονάδες τον μήνα και ανάλογα θα το διαχειριζόμαστε . Στο τέλος κάθε μήνα θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα τοποθετούνται στοιχήματα που υπάρχουν στον ΟΠΑΠ αλλά και σε διαδικτυακές εταιρείς. Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση των εταιρειών αλλά το κέρδος. Καλή μας αρχή!!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

PROTASEIS GIA SIMERA PARASKEUH


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Τυχερή πρέπει να αισθάνεται η Γκλάντμπαχ με το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε από την έδρα της Βέρντερ, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Νταντε ,  οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, χάνοντας την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη , μάλιστα στο 89 ο Πιζαρο έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ να κλειδώσει την νίκη .
Τα «πουλάρια» είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση , μιας και είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 23 βαθμούς , πέντε λιγότερους από τα μπαράζ , στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουν δυο νίκες , μια ισοπαλία και μια  ήττα . Στο «Μπορουσια Παρκ» έχουν  μόλις δυο νίκες και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια , τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες , ενώ έχουν την χειρότερη άμυνα έχοντας δεχτεί 60 τέρματα .
Η Λαουτεν γλύτωσε από του χάρου τα δόντια , την περασμένη αγωνιστική , κάνοντας ανατροπή στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ , η οποία μπήκε πρώτη και από νωρίς μπροστά στο σκορ , η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στα χασομέρια , και συγκεκριμένα στο 91 λεπτό .
Η καιζερσλαουτεν είναι σε δύσκολη θέση μιας και έχει 28 βαθμούς , όσους η Στουτγάρδη , Σαν Παουλι και Αιντραχτ .
Οι φιλοξενούμενοι  μακριά από την έδρα τους , έχουν 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 7 ήττες , ενώ έχουν πολύ κακή παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια με τα «πουλάρια» .
Σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με τα 2-3 τέρματα , ενώ ο άσος έχει ρίσκο , όμως είναι το πρώτο σημείο .
ΠΡΟΤΑΣΗ   1
Αταλάντα – Πιατσέντζα
Μπορεί να κάνει… νερά τις τελευταίες αγωνιστικές, συνεχίζει παρ’ όλα αυτά να οδηγεί την κούρσα της ανόδου. Η ομάδα του Στέφανο Κολαντουόνο, μετά το 1-1 εντός με τη Νοβάρα έκανε μέτρια εμφάνιση με την Άσκολι και έμεινει και εκεί στο 1-1. Στους 60 βαθμούς πλέον οι «μπεργκαμάσκι» που διατηρούν διαφορά μίας νίκης από τη δεύτερη Σιένα και 5 βαθμών από τη Νοβάρα. Εκτός είναι οι Ταλαμόντι, Ραϊμόντι και Πετιάρι, αμφιβολος δίνεται ο Μπαρέτο.
Η Πιατσέντζα βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και πετάει από τη μία νίκη στην άλλη. Μετά το 2-1 επί της Έμπολι και το 0-1 στο Τριέστε, κατάφερε να κάνει τρεις τις συνεχόμενες νίκες της με το 2-0 επί του Κροτόνε. Γκουέρα και Κόφι πέτυχαν τα δύο τέρματα της ομάδας του Μαντόνα που έφτασε τους 41 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 10η θέση. Δύο βαθμούς από την προνομιούχο εξάδα απέχει η φιλοξενούμενη που θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Κατσία και τους τραυματίες Κατινάρι και Γκραφιέντι. (Χ sportingbet 3,80)
Λιβόρνο – Γκροσέτο
Ότι δεν μπορεί να το κάνει στην έδρα του, το κάνει μακριά απ’ αυτή. Το Λιβόρνο πήγε στο Τορίνο και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, επικρατώντας δίκαια με 0-2. Αυτή η νίκη ήρθε μετά από 3 ματς χωρίς νίκη και τώρα το συγκρότημα του Νοβελίνο επιστρέφει στην έδρα του και υποδέχεται σε Τοσκανέζικο ντέρμπι το Γκροσέτο. Στα τοπικά ντέρμπι πάντως οι ΛΙβορνέζοι τα πάνε παραδοσιακά καλά… Απουσίες δεν υπάρχουν, εκτός από τον ακραίο χαφ Σκιαταρέλα που είναι τιμωρημένος.
Το Γκροσέτο, μετά από ένα πολύ ωραίο ματς κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Πεσκάρα και να κρατήσει για 5ο σερί παιχνίδι  το αήττητο. Όπως και το Λιβόρνο έχει βλέψεις για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, αφού απέχει απ’ αυτή μόλις ένα βαθμό. Στο ματς αυτό επιστρέφουν οι Φεντερίστσι, Τζαλομπάρντο, Καρίντι και Πάπα Βάιγκο, ενώ εκτός είναι οι Ιόριο, Αλεγκρέτι και Κονσόνι. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά πριν δύο χρόνια με το Λιβόρνο να επικρατεί με 4-1… (1 sportingbet 1,70)

Τριεστίνα – Βαρέζε

  Πολύ δύσκολα έχουν γίνει πλέον τα πράγματα για την Τριεστίνα. Η ομάδα του Σάντρο Σαλβιόνι μετά από τρεις ήττες από Κροτόνε, Σιένα και Πιατσέντζα, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 στο «Γκρανιίλο» από τη Ρετζίνα, όμως δεν ξεκολλάει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον ο στόχος της δεν είναι να σωθεί, αλλά να μην πέσει απ’ ευθείας και να παλέψει στα πλέι άουτ. Κομβικής σημασίας το ματς με τη Βαρέζε, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Ντέλα Ρόκα, Σκούρτο και Λουναρντίνι. 

  Η Βαρέζε ξεκόλλησε επιτέλους από τις ισοπαλίες! Μετά από τέσσερις σερί, βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει της αξιόμαχης Πορτογκρουάρο με 1-0, χάρη σε γκολ του Αλεμάο στο 10ο λεπτό. Όπως είναι λογικό, μετά από τόσες ισοπαλίες έχει υποχωρήσει βαθμολογικά και αν δεν προσέξει θα βρεθεί να παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή της στα πλέι οφς. Στα αγωνιστικά τωρα, αναμένεται να παίξει χωρίς τους  Πέζολι και Νέτο Περέιρα, ενώ επιστρέφει στην αποστολή και κατά συνέπεια και στην ενδεκάδα ο φορ Εμπάγκουα. 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου