Περί Ταμείου

Αρχικά θα έχουμε αρχικό κεφάλαιο τις 350 μονάδες τον μήνα και ανάλογα θα το διαχειριζόμαστε . Στο τέλος κάθε μήνα θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα τοποθετούνται στοιχήματα που υπάρχουν στον ΟΠΑΠ αλλά και σε διαδικτυακές εταιρείς. Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση των εταιρειών αλλά το κέρδος. Καλή μας αρχή!!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

PROTASEIS GIA SIMERA DEUTERA

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΧΕΡΤΑ
Η ομάδα του Φιρτ, προηγήθηκε της Όσναμπρικ στο πρώτο λεπτό, κάτι που τη βοήθησε στη συνέχεια να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε, πετυχε άλλο ένα τέρμα στο 88 λεπτό κλειδώνοντας την νίκη με σκορ 0-2 . Για την  Γκροιτερ  αυτή η  νίκη ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τα οποία έχει δώσει . Στην Βαθμολογία είναι στην πέμπτη θέση με 46 βαθμούς , απέχοντας από την τρίτη θέση και με ένα παιχνίδι λιγότερο τρεις πόντους .
Οι Βερολινέζοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, έκαναν όμως  την ανατροπή πριν το ημίχρονο ,και στο φινάλε σφράγισαν την εντός έδρας νίκη τους (3-1). Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την Χερτα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια , η οποία την διατηρεί στην πρώτη θέση του πίνακα με 52 βαθμούς , έναν περισσότερο από την Αουγκσμπουργκ και τρεις από τη Μποχουμ .
Από την σημερινή της αντίπαλο έχει διαφορά επτά  βαθμούς , το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με σκορ 2-0 , ενώ δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία μιας και οι δυο ομάδες αγωνίζονταν σε διαφορετικές κατηγορίες .
Οι γηπεδούχοι είναι γνωστό ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα , όμως δεν έχει στόχο την άνοδο για κανένα λόγο . Σε αυτό το παιχνίδι , θεωρώ ότι τύχη έχουν τα πολλά τέρματα , αφού οι φιλοξενούμενοι το έχουν επιβεβαιώσει στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έδωσαν , μάλιστα το σημείο και η απόδοση του διπλού αξίζει το ρίσκο σε όποιους ψάχνουν μεγάλες αποδόσεις .
ΠΡΟΤΑΣΗ     over

Ευκαιρία για τα «καναρίνια»


Δίνεται η μεγάλη ευκαιρία απόψε στην Νόριτς να κερδίσει και να εδραιωθεί στην 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας μετά τις μαζεμένες «γκέλες» στις οποίες έπεσαν οι υπόλοιποι …μνηστήρες στην τρέχουσα αγωνιστική, είναι χαρακτηριστικό πως δεν κέρδισαν η Σουόνσι, η Κάρντιφ, η Λιντς αλλά ούτε και η Νότιγχαμ Φόρεστ.
Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει της Μπρίστολ Σίτι και τον Οκτώβριο με 0-3 με αποτέλεσμα να στοχεύουν στο νταμπλ απέναντι τους για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1979/80.
Δεν έχουν αναφερθεί νεότερες απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς με αποτέλεσμα ο Λάμπερντ να μπορεί να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11άδα με τον Χένρι Λάσμπουρι , δανεικός μέσος από την Άρσεναλ, να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην αρχική 11άδα.
Μοναδικός αμφίβολος είναι ο επιθετικός Άαρον Γουίλμπραχαμ ο οποίος ωστόσο πιθανότατα θα δώσει το παρών στην 11άδα δίπλα στον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γκράντ Χολτ ( 17 γκολ) στην επίθεση και στο κλασικό «4-4-2» του Λάμπερντ.
Προέρχονται από σπουδαίο διπλό ( 2-3) στην έδρα της Λέστερ και τρέχουν ένα ρεκόρ: 3-3-0 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Με μόλις μια ήττα στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκ των οποίων έχουν κερδίσει τα οχτώ από αυτά δείχνουν πως βρίσκονται σε φόρμα και καλούνται να το αποδείξουν και απόψε για να βρεθούν μόνοι δεύτεροι στην βαθμολογία και να πάρουν το ψυχολογικό αβαντάζ από τις υπόλοιπες ομάδες που ερίζουν για την ίδια θέση.

Οι Robins του Κέιθ Μίλεν προέρχονται από το 2-1 απέναντι στην Πόρτσμουθ ένα «τρίποντο» που ήταν το 4ο συνεχόμενο για την Μπρίστολ Σίτι η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει με την σειρά των: Γουότφορντ 1-3, Σκάνθορπ 2-0 και Κόβεντρι 1-4.
Ένα απίστευτο σερί για την Μπρίστολ Σίτι με το οποίο έχουν σκαρφαλώσει στην 14η θέση της βαθμολογίας πλέον έχοντας μια διαφορά 13 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη που μεταφράζεται σε μια άνετη παραμονή.
Ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει την ύστατη ώρα τα καλά νέα για τους «λαβωμένους» Καλιφά Σισέ- Λίαμ Φοντέιν αφού πρόκειται για πρωτοκλασάτους παίκτες σε μεσαία γραμμή και άμυνα αντίστοιχα.
Με «4-4-2» και επιθετικό δίδυμο τους: Νίκι Μέιναρντ- Ντέιβιντ Κλάρκσον αναμένεται να παραταχτούν οι φιλοξενούμενοι.
Αν πετύχουν και 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα τότε θα καταρρίψουν ένα ρεκόρ συλλόγου που κρατά πάνω από δυο χρόνια.

Στην βαθμολογία είναι χαρακτηριστικό πως η Μπρίστολ Σίτι έχει πετύχει δυο διπλά στις αντίστοιχα δυο πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στο Κάροου Ρόουντ ενώ συνολικά μετράνε 20 νίκες στα 65 μεταξύ τους παιχνίδια με την Νόριτς να έχει 30.

  • Εκτιμώ πως η Νόριτς με όπλο την έδρα της θα βάλει φρένο στο εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Μπρίστολ Σίτι και δεν θα χάσει την ευκαιρία να πιάσει την πολυπόθητη 2η θέση στην βαθμολογία. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Την ευκαιρία να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει η Λε Μαν απόψε, αντιμετωπίζοντας την Νιμ. Οι γηπεδούχοι απέχουν από την πρώτη θέση μόλις 1 πόντο και με τρίποντο, ανεβαίνουν στην 1η θέση. Για την σωτηρία της παλεύει η Νιμ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λε Μαν, ενώ είναι η πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, δεν έχει εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό τον παράγοντα έδρα, ούσα καλύτερη όταν παίζει μακριά από το σπίτι της. Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα. Στην έδρα της μετράει 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι δεν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία, ενώ η τελευταία της νίκη έγινε στις 12 Φεβρουαρίου.
Από την άλλη πλευρά η Νιμ είναι από τις ομάδες που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να γλιτώσουν την κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα απέχουν από την ομάδα που σώζεται, 3 βαθμούς.
Εκτός έδρας είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας 1 νίκη 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Επίσης έχει την 2η χειρότερη συγκομιδή στην επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις 6 φορές.
Πάντως η Νιμ πάει από το κακό στο χειρότερο και αν συνεχίσει έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Β’ κατηγορία. Μετράει 8 σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ έχει υποστεί 7 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-11.
Σε τόσο κακή κατάσταση, νομίζω ότι θα φύγει άπρακτη από την έδρα της Λε Μαν.

Προτείνω: 1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου